Malay Kids In France

Untuk Orang Melayu saja!

 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 !!!!

Go down 
AuthorMessage
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: !!!!   Thu 18 Aug Ó 12:47

Kau orang nie hantar Satu Messages satu hari lah!
Sebab dia nanti penuh satu forum nie!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
GurL-FriDay
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1055
Localisation : city of angels.
Registration date : 2005-08-13

PostSubject: Re: !!!!   Thu 18 Aug Ó 12:53

taw takpe!!
haha.
len kali letak jew newspaper online lam ni.
haha.
org bley bace sme skali! lol!

_________________
- CorPse BriDe -



- MESS WITH THE BEST, DIE LIKE THE REST -
Back to top Go down
View user profile http://gurl-friday.fotopages.com
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: !!!!   Thu 18 Aug Ó 12:59

haha good idea! Tapi OBF letak lah Satu Berita per day!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: !!!!   Thu 18 Aug Ó 12:59

kalau tak satu! Letak dua! Malas nak baca semua!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
~Nina~
Super!! MEmang terer lah orang nie
avatar

Number of posts : 406
Localisation : mane ekk?...ntah..lupe ahh..
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: hahahah   Thu 18 Aug Ó 18:29

ok2 nnt kite letak 1 jexx...
Back to top Go down
View user profile
GurL-FriDay
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1055
Localisation : city of angels.
Registration date : 2005-08-13

PostSubject: Re: !!!!   Thu 18 Aug Ó 18:32

letak bite yg penting.
yg jadi headlines paper ok?
lol!

_________________
- CorPse BriDe -



- MESS WITH THE BEST, DIE LIKE THE REST -
Back to top Go down
View user profile http://gurl-friday.fotopages.com
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: !!!!   Fri 19 Aug Ó 1:13

Yang intersting jugak! Jangan yang boring▓.

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
~Nina~
Super!! MEmang terer lah orang nie
avatar

Number of posts : 406
Localisation : mane ekk?...ntah..lupe ahh..
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: heheheh   Fri 19 Aug Ó 1:16

ckp tu kat raffy gakss....die hantar banyak gilos hari ni....huhu..
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: !!!!   Fri 19 Aug Ó 1:23

Dia akan baca lah kita harap!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
ieQa_iQ
Super User!!
avatar

Number of posts : 554
Age : 27
Localisation : .K.E.N.T.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: !!!!   Fri 19 Aug Ó 5:39

mwahahhahaa.kesian korunk.pnat▓ post.satu pon gwe x bace. Twisted Evil

_________________
late to bed and late to wake will keep u long on money and short on mistakes Wink
Back to top Go down
View user profile
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: !!!!   Fri 19 Aug Ó 11:04

hehe..aku suruh ko bubuh berita online larr ari tuh..tapi ko salah paham..ko cari obf larr pulaxx..yg aku bubuh tuh..sumer berite utame dlm suratkhabar..tha star..new straits times..manyak lagi larr..hehetakyah bace pon takpe..aku pon tak bace..huahuahua

_________________
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: !!!!   Fri 19 Aug Ó 11:14

haha! AKu baca yang intresting macam berita F1 ! HAHAHa:!: Go Raikonnen! Macam mana nak buat berita online ?

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
Sponsored content




PostSubject: Re: !!!!   

Back to top Go down
 
!!!!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malay Kids In France :: .:All:. :: World News-
Jump to: