Malay Kids In France

Untuk Orang Melayu saja!

 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 Delete Nurfahrain

Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Delete Nurfahrain ?
YES!
73%
 73% [ 8 ]
NO!
27%
 27% [ 3 ]
Total Votes : 11
 

AuthorMessage
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Delete Nurfahrain   Wed 17 Aug 10:25

Vote to delete Nurfahrain or not.

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   Wed 17 Aug 13:05

ok nampak nyer hampir semua orang nak kita delete dia. Kita akan delete dia Besok.

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   Wed 17 Aug 13:08

delete dia!!!!

_________________
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   Wed 17 Aug 13:10

ok! thumleft dia cakap dia dah lupa laman web nie! sebab tu dia tak hantar messages
hahaha!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
GurL-FriDay
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1055
Localisation : city of angels.
Registration date : 2005-08-13

PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   Wed 17 Aug 14:15

heh?
lupeW??
tpoonyeww!
bkn die kutuks keW? afro

_________________
- CorPse BriDe -



- MESS WITH THE BEST, DIE LIKE THE REST -
Back to top Go down
View user profile http://gurl-friday.fotopages.com
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   Wed 17 Aug 14:50

entahlah! Dia cakap dia dah masuk banyak forum , dia cakap forum kita tak boleh letak gambar, Sebab dia buat copier kat gambar lepas tu dia coller! HAHAHA!! Nak send messages pun tak reti.

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
nurfahra
Guest



PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   Wed 17 Aug 14:58

kite tak nak dah laa masuk forum nie laa!! korang macam tak suke kite masuk forum niee!! ok laa!!
Back to top Go down
nurfahra
Guest



PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   Wed 17 Aug 14:58

hakim kau delete laa kitew!!
Back to top Go down
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   Wed 17 Aug 15:18

ok, aku nak delete besok jerlah! Semua orang tak suka kau sebab kau tak post any messages!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   Wed 17 Aug 16:08

saper yang vote "no" tuh??

_________________
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   Wed 17 Aug 16:40

entah lah mungkin dia kot. tapi apa nak kisah! YES is still leading.

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
ieQa_iQ
Super User!!
avatar

Number of posts : 554
Age : 27
Localisation : .K.E.N.T.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   Thu 18 Aug 7:08

huahuahua.cian dieww Sad .msok penjare.x pakai s***e.huhu. Laughing

_________________
late to bed and late to wake will keep u long on money and short on mistakes Wink
Back to top Go down
View user profile
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   Thu 18 Aug 10:55

yer jerk dier ade masuk manyak sgt forum..ntah tak pernah tgk forum..huahuahua..kejam btol aku nih..vote for yes!!!!!

_________________
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   Thu 18 Aug 12:19

Ok Hari nie Jom DELETE DIA!!!!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
GurL-FriDay
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1055
Localisation : city of angels.
Registration date : 2005-08-13

PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   Thu 18 Aug 12:22

yeah!
mari melancarkan program mendelete die!! lol!

_________________
- CorPse BriDe -



- MESS WITH THE BEST, DIE LIKE THE REST -
Back to top Go down
View user profile http://gurl-friday.fotopages.com
poOhbear
Super!! MEmang terer lah orang nie
avatar

Number of posts : 457
Localisation : -straight out the land of sinners-
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   Thu 18 Aug 14:17

gwe sebagai taiko kat sini menyerahkan kejenie kat akim...delete jerk jgn tak delete affraid hahahaha
give me5 nina yeahh :p

_________________
..u'.stold.myheart.away.so.i.took.urs.as.a.souvenir..
Back to top Go down
View user profile
poOhbear
Super!! MEmang terer lah orang nie
avatar

Number of posts : 457
Localisation : -straight out the land of sinners-
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   Thu 18 Aug 14:20

erm btw saper yg vote no tuh?nie mesthi k.yong yg tekan banyak2 kali NO tuh muahaha

_________________
..u'.stold.myheart.away.so.i.took.urs.as.a.souvenir..


Last edited by on Thu 18 Aug 15:16; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   Thu 18 Aug 15:03

Entahlah siapa yang tekan no! Kita mesti bunuh orang tu! HAHA! Gurau jer!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
ieQa_iQ
Super User!!
avatar

Number of posts : 554
Age : 27
Localisation : .K.E.N.T.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   Fri 19 Aug 6:02

daaa settle keww kess neyh Question Question

_________________
late to bed and late to wake will keep u long on money and short on mistakes Wink
Back to top Go down
View user profile
poOhbear
Super!! MEmang terer lah orang nie
avatar

Number of posts : 457
Localisation : -straight out the land of sinners-
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   Sat 20 Aug 0:58

oic sebab tuh ah korang delete dier huhu i thought atas motif cookies monster hehe What a Face

_________________
..u'.stold.myheart.away.so.i.took.urs.as.a.souvenir..
Back to top Go down
View user profile
GurL-FriDay
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1055
Localisation : city of angels.
Registration date : 2005-08-13

PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   Sat 20 Aug 1:00

lol.
tade nyew org nak del die sbb die cookie monster.

_________________
- CorPse BriDe -



- MESS WITH THE BEST, DIE LIKE THE REST -
Back to top Go down
View user profile http://gurl-friday.fotopages.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   Sat 20 Aug 3:33

hurm..cookie monster..sdp jugak name th..hehe

_________________
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   Sat 20 Aug 3:59

Memang sedap!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   Sat 20 Aug 4:18

hehe..neway..saper yg vote lagi skali for ' no'tuh??

_________________
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   Sat 20 Aug 4:24

Nie yang aku tak tahu nie!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Delete Nurfahrain   

Back to top Go down
 
Delete Nurfahrain
Back to top 
Page 1 of 5Go to page : 1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Better way to delete emoticons.
» How to delete forumotion forum
» How do I delete old mail in "Horde"
» I want to delete my account at a Forumotion site but admin is preventing me from doing so.
» how to delete forum?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malay Kids In France :: .: Introduction:. :: Forum-
Jump to: