Malay Kids In France

Untuk Orang Melayu saja!

 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 Video

Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Video   Tue 13 Jun 18:31

tak buat janji apa pon so ok lah! Kalah lah cam biasa!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: Video   Wed 14 Jun 13:06

haha.aku igtkan ko dah sure ko mng.

_________________
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Video   Wed 14 Jun 17:48

tu belum!
Ckp jer! Saja nak lemah kan semangat kau! lol!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: Video   Wed 14 Jun 22:48

haha..semangatku takkan lemah!!
lol.
aku bile ko ckp camtuh..lagi naek semangat aku.
haha.

_________________
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Video   Thu 15 Jun 19:49

Razz
Kau punya mental toughness lopek! LOL!
JOKE

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: Video   Thu 15 Jun 21:12

peh.
ni semangat gue lagi naek nih!

_________________
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Video   Fri 16 Jun 20:02

eh pening kepala aku !
Tapi nanti gua satu hari akan jumpa u punya Faiblesse!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: Video   Fri 16 Jun 23:57

eyh?
aku igtkan ko dah jumpe da.
heh.
da jumpe ke blom?

_________________
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Video   Tue 20 Jun 17:47

belum! yo Rabu nie lepas zohor free tak ?

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: Video   Tue 20 Jun 20:54

off course i'm free bro.
seh..klu aku dah tak saket cheville aku pegi ar.
pagi tadik jme suis foul la cheville mec.
haha.waktu maen bola.
landing salah.
peh.

_________________
Back to top Go down
View user profile
Hadi
Super User!!
avatar

Number of posts : 640
Age : 24
Localisation : ..HlfPntLand..
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Video   Wed 21 Jun 12:12

haha..landing salah..
lain kali bagi signal dulu sebelm nk landing..

_________________
..[HlfPnt] Play For Fun Y'all..
..Basketball is my passion..
Back to top Go down
View user profile
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: Video   Wed 21 Jun 13:41

aku terlupe bape number plane aku.
haha.
org kat airport tuh tanye.
wakakau.
aku jawab number 8.
haha.
itu number jersey rooney.
wkakaau;

_________________
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Video   Wed 21 Jun 16:26

hey apalah!
Aku main bola tak pernah cheville sakit!
Pagi tadi pun main bola!
Landing perfect man! Wink
cayalah! Skrg dah boleh bawa airplane Exclamation

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: Video   Thu 22 Jun 14:16

haha.
ko tau ke aku landing camne?
aku lompat tinggi..
pastu aku tanduk bola.
pastu kawan aku letak kaki die kat bawah aku.
pastu aku landing atas kaki die.
waktu aku landing tuh kaki aku terlipat seh.
sbb tu ar cheville aku saket.
aku bknnye maen mcm korg.
maen macam tak maen jek.
lol.
jokin

_________________
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Video   Fri 23 Jun 19:57

alah tu poyo Exclamation
aku lompat lepas tu semua org lompat dan langgar aku.
jatuh ok jer.

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: Video   Fri 23 Jun 23:06

peh.
itu lar
org poyo ckp macam ko ar.
heh.
ckp lebih.
pastu skali kne menangis.
lol

_________________
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Video   Sat 24 Jun 20:31

tahu lah aku nie lembek!
Eh, silap kurang kurat!
Tapi tak semestinya aku menangis!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: Video   Mon 26 Jun 14:23

uiks?
kurang kuat?
heh?
mane ade org kuat antare kite.
lol.
mane ko tau..ko tak nangis?
ko tak kne lagi.
ades.

_________________
Back to top Go down
View user profile
Hadi
Super User!!
avatar

Number of posts : 640
Age : 24
Localisation : ..HlfPntLand..
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Video   Fri 30 Jun 0:43

hhuuiihh..korg nyer landing mmg hebat..
landing aku korng tak tahu cam ne aku buaat..
aku panggil comrades.aku suh dioorg baling aku
sekuat possible sampai aku lipat bola tu..
Guitar electrique ..
lol

_________________
..[HlfPnt] Play For Fun Y'all..
..Basketball is my passion..
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Video   Fri 30 Jun 20:51

mana main ngangis Babe!
Laki! Dulu selalu kalah tak ngangis pun!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: Video   Mon 3 Jul 15:35

sape yg kalah nangis??
i mean..selain adek aku.
wakakau.

_________________
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Video   Wed 5 Jul 10:53

adik kau ngangis sebab tak dpt return smash kau jer!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Video   

Back to top Go down
 
Video
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» VIDEO - McCann Investigation: Every Picture Tells a Story....
» VIDEO - McCanns on ITV LORRAINE May 2nd 2012
» Shocking Video: Muslim Women In Egypt Drinking Camel Urine For Good Health On Advice From Sharia Doctor
» VIDEO Reminders: McCanns V Media - May 3 2008 and more
» VIDEO - Gerry McCann LIES about the reason for his first return to Portugal?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malay Kids In France :: .:Sport:. :: Badminton-
Jump to: