Malay Kids In France

Untuk Orang Melayu saja!

 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 sumthin new..

Go down 
AuthorMessage
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: sumthin new..   Sun 14 Aug Ó 13:08

hakim..aku ader sumthin nak tanyer..kalo ko boleh buat larr..buat tempat kiter maen game online..atopon tempat kiter kritik sum1..(kutuk)..atopon..ntah arr..tempat cari lagu..n many more..kalo aku ade idea lagi..aku bitaw kat ko..luper plak nak bitaw..buat ruang news..berite harian..mende tuh ko amek larr dari berite▓ mane▓ jerlah..hehe

_________________
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: sumthin new..   Sun 14 Aug Ó 14:07

Bagus gila lah Idea kau! Kau nak aku naik kan rank kau tak ? apa maksud kau dengan game online ?

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: sumthin new..   Sun 14 Aug Ó 15:00

ko nak naekkan rank aku??blh gax..jadikan aku assistan ko..hehe..seikhlas ko jerk..game online tuh mcm..kite boleh lwn chess, atopon lumbe kete, maen game bola etc

_________________
Back to top Go down
View user profile
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: sumthin new..   Sun 14 Aug Ó 15:04

japs..ade lagi satu..aper kater kite watradio online!!kite boleh kluarkan rap▓ cbc..n lagu▓ yg kite wat sendiri..hehe..besh gaxx..

_________________
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: sumthin new..   Sun 14 Aug Ó 15:06

Macam mana aku nak letak gama kat forum aku ? macam mana kita orang nak buat Radio ? Tengok lah kalau aku dapat naik kan rank kau.

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
mfizah
Medium! bolh lah
avatar

Number of posts : 14
Localisation : FRANCE
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: sumthin new..   Sun 14 Aug Ó 15:23

hmm ...eh masa korang buat forum nih
dia ada bagi upload space tak?
radio
korang nak buat radio yek?
best gak tuh
tahniah
cantik foum ini
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: sumthin new..   Sun 14 Aug Ó 15:55

Apa maksud KAk Fiza dengan Upload space ?

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
mfizah
Medium! bolh lah
avatar

Number of posts : 14
Localisation : FRANCE
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: sumthin new..   Wed 17 Aug Ó 16:04

err kita pun tak tahu istilah yang sebenar
tapi mcm ..space kalau misalnya boleh
master of the forum upload stuff like lagu mp3 for example and ahli-ahli lain boleh nyibuk download...
err ada ke?
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: sumthin new..   Wed 17 Aug Ó 16:39

I don't think so.

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: sumthin new..   Wed 31 Aug Ó 19:53

hakiM..hurm..carik btol..cbe ko bubuh era.fm kat cnie..huahuahua..ker bubuh lagu yg latest kluar..jgn bubuh lagu yg lamer..

_________________
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: sumthin new..   

Back to top Go down
 
sumthin new..
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malay Kids In France :: .: Introduction:. :: Forum-
Jump to: