Malay Kids In France

Untuk Orang Melayu saja!

 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 Moderator

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Moderator   Fri 11 Nov 11:29

Siapa nak jadi moderator? moderator dia jaga satu topic forum. supaya tak der orang kutuk, kalau ada beritahu kita!

Kalau nak jadi Moderator nak kena beritahu topic apa kamu mahu jadi moderator dan kena post lebih daripada 500 messages

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
-[zaim]-
Super User!!
avatar

Number of posts : 667
Localisation : hurm...D bumi Allah!
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Moderator   Sat 12 Nov 19:38

stil tak pahm.. haha takpe lah asl ade name... aku nAK NAk!! NAk hehe violin

_________________
-MiaZ says dat u all are suckies so stop sucking ure thumbies cuz u smell like stupid ass froggies-
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Moderator   Sat 12 Nov 19:56

lol!! kau jadi Right hand aku untuk forum nie jerlah yer !!!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
-[zaim]-
Super User!!
avatar

Number of posts : 667
Localisation : hurm...D bumi Allah!
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Moderator   Sun 13 Nov 0:13

right hand...pon right jerlah...
right ape kelebihan die?
dapt masok topik ca ke?
haha
kalo dapt aku nk NAk NAk hoho guitar classique

_________________
-MiaZ says dat u all are suckies so stop sucking ure thumbies cuz u smell like stupid ass froggies-
Back to top Go down
View user profile
ieQa_iQ
Super User!!
avatar

Number of posts : 554
Age : 27
Localisation : .K.E.N.T.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: Moderator   Sun 13 Nov 6:00

haha.
zaim.
tepapew.
sebok jexx nak msok ca nyew tmpt. =P
x leyh. x leyh.huhu

_________________
late to bed and late to wake will keep u long on money and short on mistakes Wink
Back to top Go down
View user profile
-[zaim]-
Super User!!
avatar

Number of posts : 667
Localisation : hurm...D bumi Allah!
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Moderator   Sun 13 Nov 12:16

ceih saje ah bk wat kecoh hoho
guitar classique

_________________
-MiaZ says dat u all are suckies so stop sucking ure thumbies cuz u smell like stupid ass froggies-
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Moderator   Sun 13 Nov 15:23

LOL!! forum CA tetap forum CA kau tak boleh masuk jugak !

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
-[zaim]-
Super User!!
avatar

Number of posts : 667
Localisation : hurm...D bumi Allah!
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Moderator   Sun 13 Nov 17:22

pepejerlah haha...
hehe guitar classique

_________________
-MiaZ says dat u all are suckies so stop sucking ure thumbies cuz u smell like stupid ass froggies-
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Moderator   Mon 14 Nov 23:24

Hey! Aku tengah buat proposition nie! Nak ker tak ?

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: Moderator   Tue 15 Nov 20:08

aku camner??adeh..dari ari tuh ko kate nak naekkan pangkat aku..
uiks?? sejak biler aku berpangkat??

_________________
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Moderator   Tue 15 Nov 21:34

hahahaha, kau aku naik kan pangkat Penyebok forum!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
Hadi
Super User!!
avatar

Number of posts : 640
Age : 24
Localisation : ..HlfPntLand..
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Moderator   Wed 16 Nov 11:38

masyallah..isk..aku.??

_________________
..[HlfPnt] Play For Fun Y'all..
..Basketball is my passion..
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Moderator   Wed 16 Nov 15:22

kau nak jadi moderator forum apa ?

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: Moderator   Wed 16 Nov 21:01

aku penyebok forum? adeh. takkan itu jerk?
aku nak jadi terrorist forum!!
isk..kesian lar kat aku.isk

_________________
Back to top Go down
View user profile
Hadi
Super User!!
avatar

Number of posts : 640
Age : 24
Localisation : ..HlfPntLand..
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Moderator   Wed 16 Nov 22:05

haha..aku nk jadi penyebok forum,terrorist forum.muahaha..

_________________
..[HlfPnt] Play For Fun Y'all..
..Basketball is my passion..
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Moderator   Fri 18 Nov 21:47

wooh! sebelum ada terrorist nak ada polic forum dulu Exclamation Exclamation

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
nurfahrain_rashid
Super!! MEmang terer lah orang nie
avatar

Number of posts : 129
Age : 25
Registration date : 2006-06-04

PostSubject: Re: Moderator   Mon 5 Jun 16:52

aku pon nk jadi meyebok jerkk!!
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Moderator   Tue 6 Jun 23:18

aku explain betul moderator nie untuk jaga satu section of the forum supaya org tak gaduh atau tulis n'importe quoi. Kalau ada beritahu kita.

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
GurL-FriDay
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1055
Localisation : city of angels.
Registration date : 2005-08-13

PostSubject: Re: Moderator   Wed 7 Jun 20:34

ape ape?
haha.
moderator ape? =P

_________________
- CorPse BriDe -



- MESS WITH THE BEST, DIE LIKE THE REST -
Back to top Go down
View user profile http://gurl-friday.fotopages.com
nurfahrain_rashid
Super!! MEmang terer lah orang nie
avatar

Number of posts : 129
Age : 25
Registration date : 2006-06-04

PostSubject: Re: Moderator   Wed 7 Jun 21:24

leh x tukar warne forum nir??
Back to top Go down
View user profile
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: Moderator   Thu 8 Jun 11:26

wah..bagus2 hadi..gang akus.hek.

_________________
Back to top Go down
View user profile
nurfahrain_rashid
Super!! MEmang terer lah orang nie
avatar

Number of posts : 129
Age : 25
Registration date : 2006-06-04

PostSubject: Re: Moderator   Fri 9 Jun 16:18

lol!!
Back to top Go down
View user profile
Hadi
Super User!!
avatar

Number of posts : 640
Age : 24
Localisation : ..HlfPntLand..
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Moderator   Fri 9 Jun 17:31

haha..itu biasa..i'm allways wit u.lol

_________________
..[HlfPnt] Play For Fun Y'all..
..Basketball is my passion..
Back to top Go down
View user profile
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: Moderator   Fri 9 Jun 21:53

gud2.ma partner.

_________________
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Moderator   Sat 10 Jun 11:13

kau org ada partner aku juga yg lonely!! Mr. Lonely... i've got nobody... to call my own..

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Moderator   

Back to top Go down
 
Moderator
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Moderator Control Panel
» How to make someone a Moderator?
» How do you make a rank moderator?
» More Moderator Powers
» I dont want it to say...is moderator of this forum

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malay Kids In France :: .: Introduction:. :: Forum-
Jump to: