Malay Kids In France

Untuk Orang Melayu saja!

 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 MKIN band

Go down 
AuthorMessage
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: MKIN band   Mon 24 Oct Ó 11:30

kau orang nak buat MKIN band tak ?? lol! Guitar guitar classique Guitar electrique aku dah ambik kecuali guitar bass, tu raffy

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
-[zaim]-
Super User!!
avatar

Number of posts : 667
Localisation : hurm...D bumi Allah!
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: MKIN band   Mon 24 Oct Ó 17:14

mkin tuh ape? loh aku tak reti main instrument lah huh...aku reti main flute ye ye ye jer....haha

_________________
-MiaZ says dat u all are suckies so stop sucking ure thumbies cuz u smell like stupid ass froggies-
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: MKIN band   Mon 24 Oct Ó 19:43

boleh▓ tapi nak kena tengok dulu kehebatan kau ! lol! MKIN band alah cuba check yang bawah main Picture

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
-[zaim]-
Super User!!
avatar

Number of posts : 667
Localisation : hurm...D bumi Allah!
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: MKIN band   Tue 25 Oct Ó 9:59

takpe lah bang....haha violin zaim main violin haha

_________________
-MiaZ says dat u all are suckies so stop sucking ure thumbies cuz u smell like stupid ass froggies-
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: MKIN band   Tue 25 Oct Ó 14:02

ada ker ?? Question

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
Sponsored content




PostSubject: Re: MKIN band   

Back to top Go down
 
MKIN band
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Casey Anthony Trial Day 10: FBI agent Karen Lowe Testifies about Death Band Hair
» Disgust over Brighton band's Maddie McCann flyer
» Oasis Band!
» Jordan Trowsdale - suicide
» The Creepy Jon Corner

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malay Kids In France :: .:Group:. :: Pembuat group-
Jump to: