Malay Kids In France

Untuk Orang Melayu saja!

 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 elp elp~..

Go down 
AuthorMessage
kittymira
Super!! MEmang terer lah orang nie
avatar

Number of posts : 295
Registration date : 2005-08-17

PostSubject: elp elp~..   Tue 18 Oct à 17:21

kiwank mira stuck...mcm ner nk ltk lagu?=S
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: elp elp~..   Tue 18 Oct à 19:57

bagi jer Addresses lagu tu dulu

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
kittymira
Super!! MEmang terer lah orang nie
avatar

Number of posts : 295
Registration date : 2005-08-17

PostSubject: Re: elp elp~..   Wed 19 Oct à 18:42

erm..mcm ner nk tau url diew..sbb mira download menda neyh...
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: elp elp~..   Wed 19 Oct à 22:25

Tu nak kena click right click dekat button atau lagu tu lepas tu click proprietes, nanti dia ada tunjuk http lagu tu , then kita akan beritahu apa yang perlu buat

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
kittymira
Super!! MEmang terer lah orang nie
avatar

Number of posts : 295
Registration date : 2005-08-17

PostSubject: Re: elp elp~..   Tue 25 Oct à 3:20

erm..nvm~~
Back to top Go down
View user profile
soft@brown
Super!! MEmang terer lah orang nie


Number of posts : 132
Localisation : fauconnière
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: elp elp~..   Fri 28 Oct à 9:45

ahaks..soya

_________________
Back to top Go down
View user profile
kittymira
Super!! MEmang terer lah orang nie
avatar

Number of posts : 295
Registration date : 2005-08-17

PostSubject: Re: elp elp~..   Fri 28 Oct à 15:23

soya?...pose2 nk ckp pasal soya lak=P
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: elp elp~..   

Back to top Go down
 
elp elp~..
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malay Kids In France :: .:Music:. :: LAgu²-
Jump to: