Malay Kids In France

Untuk Orang Melayu saja!

 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 ERK HERM!...RAMADHAN!

Go down 
AuthorMessage
kittymira
Super!! MEmang terer lah orang nie
avatar

Number of posts : 295
Registration date : 2005-08-17

PostSubject: ERK HERM!...RAMADHAN!   Tue 18 Oct à 17:13

kowank...skrg pose..antu2 setan2 dh x dew=P....YEAY!!...(x kn menghasut kuwh ageyh=P)
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: ERK HERM!...RAMADHAN!   Tue 18 Oct à 19:57

suka² , Hantu raya ada ker ???

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
ieQa_iQ
Super User!!
avatar

Number of posts : 554
Age : 28
Localisation : .K.E.N.T.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: ERK HERM!...RAMADHAN!   Sat 22 Oct à 4:48

haha.
apew ahh akim neyh.
siot jexx soklan.lol.

_________________
late to bed and late to wake will keep u long on money and short on mistakes Wink
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: ERK HERM!...RAMADHAN!   Mon 24 Oct à 8:27

hehehehehe!!! Habis! cakap semua hantu kena rantai Exclamation Hantu raya tak kira ker ?

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
soft@brown
Super!! MEmang terer lah orang nie


Number of posts : 132
Localisation : fauconnière
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: ERK HERM!...RAMADHAN!   Mon 31 Oct à 14:51

yer ker antu semua takder lol....ari ni ollowyne hantu semua dtng rumah dier mintak gula perpasl ah?cuba terang kan sikit cik mira..kekeke

_________________
Back to top Go down
View user profile
dafi
Medium! bolh lah
avatar

Number of posts : 16
Localisation : ???
Registration date : 2005-10-29

PostSubject: Re: ERK HERM!...RAMADHAN!   Mon 31 Oct à 16:20

oic..hantu ader lagi la..siap bleh minta candy kat rumah org..hehe.
Back to top Go down
View user profile http://www.gadafi.blogspot.com
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: ERK HERM!...RAMADHAN!   Mon 31 Oct à 19:44

hehehehehe, hantu beribu datang rumah kita ! dia orang kena cahaya matahari tak mati jugak ! pelik aku Exclamation

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: ERK HERM!...RAMADHAN!   Tue 1 Nov à 10:25

tu yg aku pelik tuh...aku tgh bergotong royong..pastu tetibe ade antu tercegat...
isk²..tapi kakak aku bagi gule²..tross blah..
baru skang aku tau..kalo nak halo antu kne bagu gule²..
nnti aku balek kampong aku bawak banyak gule²..
hehe..kalo aku jumper antu boleh aku bagi gule²..pastu slamatlah aku akhirnye..hehe

_________________
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: ERK HERM!...RAMADHAN!   Tue 1 Nov à 12:32

betul², tapi jangan kau makan semua pulak raffy, nanti jumpa hantu terus tak der! Habis gula² di makan oleh kau !

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
Sponsored content




PostSubject: Re: ERK HERM!...RAMADHAN!   

Back to top Go down
 
ERK HERM!...RAMADHAN!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malay Kids In France :: .:All:. :: Cerita Hantu!-
Jump to: