Malay Kids In France

Untuk Orang Melayu saja!

 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share
 

 World Champion

Go down 
AuthorMessage
Luqman
Rang: Administrateur
Luqman

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

World Champion Empty
PostSubject: World Champion   World Champion EmptyThu 29 Sep 12:40

Raffy, Alonso dah jadi World Champion lah!!!! Kesian Raikkonnen, Tak per next year dia jadi World Champion!! lol!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
World Champion MainguitarRafi
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
lUzsTaR_hiTcHie

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

World Champion Empty
PostSubject: Re: World Champion   World Champion EmptyThu 20 Oct 19:03

aku dah letopkan umah alonso semalam..bengang btol aku..kawan aku dier sokong alonso..abes penyek muke dier kne blasah ngan aku..isk

_________________
World Champion Th_raffy2
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
Luqman

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

World Champion Empty
PostSubject: Re: World Champion   World Champion EmptyFri 21 Oct 13:22

hehe!! Apsal tak ajak aku sekali Raffy !!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
World Champion MainguitarRafi
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
Luqman
Rang: Administrateur
Luqman

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

World Champion Empty
PostSubject: Re: World Champion   World Champion EmptySun 11 Jun 22:30

aku rasa 2006 nie tak dpt juga lah!
Dia tak menang lagi satu race pon!
Apa mcm nie!Apa terlah terjadi!
Beritahu aku,
BERITAHU AKUUUU!!!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
World Champion MainguitarRafi
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
Hadi
Super User!!
Hadi

Number of posts : 640
Age : 25
Localisation : ..HlfPntLand..
Registration date : 2005-08-10

World Champion Empty
PostSubject: Re: World Champion   World Champion EmptySun 11 Jun 23:07

biar aku bagitahu kau..
sebenarnye aku pon tak tahu lah.. Guitar electrique

_________________
..[HlfPnt] Play For Fun Y'all..
..Basketball is my passion..
Back to top Go down
View user profile
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
lUzsTaR_hiTcHie

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

World Champion Empty
PostSubject: Re: World Champion   World Champion EmptyMon 12 Jun 7:44

adus adi..
aku igtkan ko nak bitau.
eyh..aku tau aper masalah raikonnen.
dier tak dpt nak maitriser agi voiture dier nyer acceleration.
dier tau nak bawak smpai max speed jek.
sbb tuh asyek mletop jek kete.
heh.

_________________
World Champion Th_raffy2
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
Luqman

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

World Champion Empty
PostSubject: Re: World Champion   World Champion EmptyMon 12 Jun 21:38

Kereta dia dekat Straight speed tak laju macam Renault atau Ferrari!
Dia sendiri ckp.

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
World Champion MainguitarRafi
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
lUzsTaR_hiTcHie

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

World Champion Empty
PostSubject: Re: World Champion   World Champion EmptyTue 13 Jun 1:16

mmg btol pon.
eyh..th depan raikonnen msk renault alonso masuk mclaren kan?
derg swap pilot.
tak silap aku ar.

_________________
World Champion Th_raffy2
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
Luqman

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

World Champion Empty
PostSubject: Re: World Champion   World Champion EmptyTue 13 Jun 18:29

raikkonnen tak sure lagi.
Dia tgh Decide!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
World Champion MainguitarRafi
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
lUzsTaR_hiTcHie

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

World Champion Empty
PostSubject: Re: World Champion   World Champion EmptyWed 14 Jun 13:04

owh..begitU..tapi alonso sure ke die masok mclaren?
heh.

_________________
World Champion Th_raffy2
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
Luqman

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

World Champion Empty
PostSubject: Re: World Champion   World Champion EmptyWed 14 Jun 17:44

tu sure!
Hancur lah dia! lol!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
World Champion MainguitarRafi
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
lUzsTaR_hiTcHie

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

World Champion Empty
PostSubject: Re: World Champion   World Champion EmptyWed 14 Jun 22:29

haha..nnti kete die mletop mcm raikonnen.
lol.

_________________
World Champion Th_raffy2
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
Luqman

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

World Champion Empty
PostSubject: Re: World Champion   World Champion EmptyThu 15 Jun 19:43

part en Fumee!
HAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHA
*cough*
Sry, sakit tekak.

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
World Champion MainguitarRafi
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
Sponsored content




World Champion Empty
PostSubject: Re: World Champion   World Champion Empty

Back to top Go down
 
World Champion
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» BDP world support and information.
» Search for world's tallest woman
» Heading for Disaster -- Without a Care in the World
» Eon: Online World; Forums
» [Hitskin contest] FIFA World Cup 2014

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malay Kids In France :: .:All:. :: World News-
Jump to: