Malay Kids In France

Untuk Orang Melayu saja!

 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 World Champion

Go down 
AuthorMessage
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: World Champion   Thu 29 Sep 12:40

Raffy, Alonso dah jadi World Champion lah!!!! Kesian Raikkonnen, Tak per next year dia jadi World Champion!! lol!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: World Champion   Thu 20 Oct 19:03

aku dah letopkan umah alonso semalam..bengang btol aku..kawan aku dier sokong alonso..abes penyek muke dier kne blasah ngan aku..isk

_________________
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: World Champion   Fri 21 Oct 13:22

hehe!! Apsal tak ajak aku sekali Raffy !!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: World Champion   Sun 11 Jun 22:30

aku rasa 2006 nie tak dpt juga lah!
Dia tak menang lagi satu race pon!
Apa mcm nie!Apa terlah terjadi!
Beritahu aku,
BERITAHU AKUUUU!!!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
Hadi
Super User!!
avatar

Number of posts : 640
Age : 24
Localisation : ..HlfPntLand..
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: World Champion   Sun 11 Jun 23:07

biar aku bagitahu kau..
sebenarnye aku pon tak tahu lah.. Guitar electrique

_________________
..[HlfPnt] Play For Fun Y'all..
..Basketball is my passion..
Back to top Go down
View user profile
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: World Champion   Mon 12 Jun 7:44

adus adi..
aku igtkan ko nak bitau.
eyh..aku tau aper masalah raikonnen.
dier tak dpt nak maitriser agi voiture dier nyer acceleration.
dier tau nak bawak smpai max speed jek.
sbb tuh asyek mletop jek kete.
heh.

_________________
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: World Champion   Mon 12 Jun 21:38

Kereta dia dekat Straight speed tak laju macam Renault atau Ferrari!
Dia sendiri ckp.

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: World Champion   Tue 13 Jun 1:16

mmg btol pon.
eyh..th depan raikonnen msk renault alonso masuk mclaren kan?
derg swap pilot.
tak silap aku ar.

_________________
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: World Champion   Tue 13 Jun 18:29

raikkonnen tak sure lagi.
Dia tgh Decide!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: World Champion   Wed 14 Jun 13:04

owh..begitU..tapi alonso sure ke die masok mclaren?
heh.

_________________
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: World Champion   Wed 14 Jun 17:44

tu sure!
Hancur lah dia! lol!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

PostSubject: Re: World Champion   Wed 14 Jun 22:29

haha..nnti kete die mletop mcm raikonnen.
lol.

_________________
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: World Champion   Thu 15 Jun 19:43

part en Fumee!
HAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHA
*cough*
Sry, sakit tekak.

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
Sponsored content




PostSubject: Re: World Champion   

Back to top Go down
 
World Champion
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» World War 1: Researching Canadian Soldiers and Units of the CEF
» Glastonbury to trial Qatar World Cup weather machine (? ALERT ?01/04???)
» Show Your Thanks to World War II Veterans
» BDP world support and information.
» Goodbye, Cruel World

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malay Kids In France :: .:All:. :: World News-
Jump to: