Malay Kids In France

Untuk Orang Melayu saja!

 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 assalamualaikum

Go down 
AuthorMessage
~arabella grace gracia~
Super!! MEmang terer lah orang nie


Number of posts : 252
Registration date : 2005-09-17

PostSubject: assalamualaikum   Sat 17 Sep Ó 11:54

huhu..sekadar nak menegur..

mgkn dsbbkan background bakang nie kale die itam legamm.. Razz

so qoute tuh tka nampak... sbb ape?? sy pon tak tau... hmmm..

tuh jek...

ROGER...
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: assalamualaikum   Sat 17 Sep Ó 12:06

quote yang mana satu ?

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
~arabella grace gracia~
Super!! MEmang terer lah orang nie


Number of posts : 252
Registration date : 2005-09-17

PostSubject: Re: assalamualaikum   Sat 17 Sep Ó 12:18

Luqman wrote:
quote yang mana satu ?

hmm.. yg bile kt tekan words "citer" tuh kan???

mgkn awak lebih pasan.. sbb bile kite click "citer" tuh... nnt kat page reply post kt..tak der apa yg kt qoute kan...yg timbul cume simile jek..

hmmm.. paham ke apa yg bella taip nie?? confused
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: assalamualaikum   Sat 17 Sep Ó 12:20

Oh!! Faham ! Tunggu jap! Biar kita tengok kalau kita boleh Baiki!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
~arabella grace gracia~
Super!! MEmang terer lah orang nie


Number of posts : 252
Registration date : 2005-09-17

PostSubject: Re: assalamualaikum   Sat 17 Sep Ó 12:24

o0o0,.,okk,., Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 25
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: assalamualaikum   Sat 17 Sep Ó 12:25

yer pun bukan senang nak betul kan forum

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
~arabella grace gracia~
Super!! MEmang terer lah orang nie


Number of posts : 252
Registration date : 2005-09-17

PostSubject: Re: assalamualaikum   Sat 17 Sep Ó 12:28

huhhuhu.. take ur time..

saje jek bella tegur...

tak ubah pon tka per kan??? mesti kawan 2 kat cn tau cam ne care nak bace qoute tuh...
Back to top Go down
View user profile
risha_qistina
Super!! MEmang terer lah orang nie
avatar

Number of posts : 393
Localisation : Kuala Lumpur
Registration date : 2005-09-12

PostSubject: Re: assalamualaikum   Sun 18 Sep Ó 10:21

herm...yup memang tahu pon.....tp risha ske black hehe [/u]
Back to top Go down
View user profile http://rishaqistina.blogdrive.com
Sponsored content




PostSubject: Re: assalamualaikum   

Back to top Go down
 
assalamualaikum
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malay Kids In France :: .: Introduction:. :: Forum-
Jump to: