Malay Kids In France

Untuk Orang Melayu saja!

 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share
 

 kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe

Go down 
AuthorMessage
surferbabe
Newbie! haahah
surferbabe

Number of posts : 4
Localisation : Switzerland,Geneva
Registration date : 2005-08-11

kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe Empty
PostSubject: kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe   kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe EmptyMon 22 Aug Ó 15:15

forum ni dah ok... x payah tukar paper thumright
sapa buat forum ni ? BAGUS! BRAVO Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/hotgul_92
Luqman
Rang: Administrateur
Luqman

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe Empty
PostSubject: Re: kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe   kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe EmptyMon 22 Aug Ó 15:19

Thanks !

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe MainguitarRafi
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
lUzsTaR_hiTcHie

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe Empty
PostSubject: Re: kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe   kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe EmptyTue 23 Aug Ó 10:21

hehe..per▓ jerlah..kat aku taknak ckp bravo pulak..aku yg tolong..hehe.joke▓

_________________
kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe Th_raffy2
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
Luqman

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe Empty
PostSubject: Re: kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe   kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe EmptyTue 23 Aug Ó 16:48

Betul tu ! Kau tolong apa ? Tolong bagi idea nak letak topic forum dengan Pic!! Baru ingat!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe MainguitarRafi
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
lUzsTaR_hiTcHie

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe Empty
PostSubject: Re: kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe   kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe EmptyFri 26 Aug Ó 7:31

aku tolong buat kecoh arr..adeh..hakim..hakim..lambat btol nak dapat information pasal aku..hehe..

_________________
kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe Th_raffy2
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
Luqman

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe Empty
PostSubject: Re: kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe   kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe EmptyMon 29 Aug Ó 16:45

Betul tu Exclamation

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe MainguitarRafi
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
lUzsTaR_hiTcHie

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe Empty
PostSubject: Re: kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe   kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe EmptyWed 31 Aug Ó 15:53

hehe..

_________________
kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe Th_raffy2
Back to top Go down
View user profile
Luqman
Rang: Administrateur
Luqman

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe Empty
PostSubject: Re: kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe   kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe EmptyWed 31 Aug Ó 22:08

Kalau kau nak keco! Kau keco lah ! Bagus!!!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe MainguitarRafi
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
lUzsTaR_hiTcHie
Hyper User!!!
lUzsTaR_hiTcHie

Number of posts : 1153
Localisation : beach of bitches n sumtime bilik awek korg.
Registration date : 2005-08-14

kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe Empty
PostSubject: Re: kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe   kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe EmptyThu 1 Sep Ó 9:51

aku nak kecoh arr nih..isk▓.

_________________
kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe Th_raffy2
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe Empty
PostSubject: Re: kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe   kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe Empty

Back to top Go down
 
kalau ko baru la tukar ni ,, masih ok :D ehehe
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malay Kids In France :: .: Introduction:. :: Forum-
Jump to: