Malay Kids In France

Untuk Orang Melayu saja!

 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 Cite antu [b]UITM

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
abcdenial
Terer nyer! Dah banyak post!
avatar

Number of posts : 86
Localisation : Malaysia
Registration date : 2005-08-19

PostSubject: Cite antu [b]UITM   Fri 19 Aug 22:21

Cerita ini telah diceritakan oleh seseorang kepada beta. Perkara nie jadi 2 tahun lepas....masa tu member beta belajar kat itmshah alam masa dok kat kolej jati seksyen 2 tuh.... dia nie kira berani jugak orang nyer.... susah lor beta jumpa orang cam dier nie....kira kalau setakat lepak kat padang kawat uitm shah alam tuh sampai pukul 2 pagi tu rilek jerk.. isk tak berani beta....korang? sampaikan pak guard and mak guard pun dah naik maleh nak tegur sikap dia tuh.. Gamaknyer pakguard pun takut nak tegur kot tapi memang berani mamat sekor nie...

Nak dijadikan cerita nyer.... satu hari tuh dia gaduh ngan awek dia dak mass comm....... so malam tuh dia tak bleh nak tidur... asyik mengenangkan kes siang tadi.... jadi dia keluar dari bilik then lepak kat satu kawasan yg agak tinggi yg ader kat uitm s/a tuh............. sedang dia lepak untuk menikmati keindahan alam........dia perasan ader 3 objek di bawah cerun bukit yg dia sedang lepak tuh..... beta memula ingat dia nak lari ker ..aper ker....rupanyer member beta nie kata Dia stay kat situ gak sebab dia kata nak tengok benda tuh... aiseh... kalau beta ler..dah lama hilang... member beta nie stay tengok benda tu...benda tuh melompat-lompat mendaki lereng bukit itu dan jelas menuju kearah... member beta nie... bila member beta nie tengok bebetul dia kata benda tu tak ubah seperti antu pocong!!!!! isk...ngeri giler ... tapi ader satu keanehan ... member beta kata masa dia tengok benda tuh...dia pun dah nak lari dah..tapi kaki dia dah lembek giler... nak melangkah pun dah tak boleh dia kata... member beta kata dia hanya berserah jerk.... macam beta cakap tadi.. ada satu keanehan..dimana... semasa objek tuh sedang mendaki lereng bukit tuh... salah satu daripada benda yg macam antu pocong tuh jatuh dan bergolek golek jatuh kembali kebawah..... Bila member beta nie tengok salah satu dari lembaga tu jatuh,dia terkejut laa jugak.. dia terus perhati.... perhati punyer perhati....satu lagi lembaga tuh jatuh..... tapi satu lagi terus meloncat loncat menuju kearah member beta nie..... member beta nie agak takut sikit..tapi nak lari dah tak bleh dah.... sian kat kawan beta nie..kan........ tu la berani sangat......lembaga tu terus meloncat-lompat kearah member beta nie..... tiba satu masa tu lembaga tuh dah ader didepan dia..........entah camana member beta jadik berani plak..... Dia tanya kat lembaga tu...... dia tanya cam nie.... "hoi lembaga.....kenapa member ko tuh jatuh kebawah..tak macam ko boleh melompat-lompat lagi.........."? Lembaga tu jawap plak.... "diorang tu pakai bateri biasa jerk... pakcik pakai..energizer...." he he he.. :
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/abcdenial
GurL-FriDay
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1055
Localisation : city of angels.
Registration date : 2005-08-13

PostSubject: Re: Cite antu [b]UITM   Fri 19 Aug 22:24

I HATE POCONGS!!!!!!!
creepy gilew.
iskkk...

_________________
- CorPse BriDe -



- MESS WITH THE BEST, DIE LIKE THE REST -
Back to top Go down
View user profile http://gurl-friday.fotopages.com
GurL-FriDay
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1055
Localisation : city of angels.
Registration date : 2005-08-13

PostSubject: Re: Cite antu [b]UITM   Fri 19 Aug 22:26

ye la tuh pakai energizer!!
gilew takut la pocong!!

_________________
- CorPse BriDe -



- MESS WITH THE BEST, DIE LIKE THE REST -
Back to top Go down
View user profile http://gurl-friday.fotopages.com
abcdenial
Terer nyer! Dah banyak post!
avatar

Number of posts : 86
Localisation : Malaysia
Registration date : 2005-08-19

PostSubject: Re: Cite antu [b]UITM   Fri 19 Aug 22:37

muehehehe Razz
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/abcdenial
poOhbear
Super!! MEmang terer lah orang nie
avatar

Number of posts : 457
Localisation : -straight out the land of sinners-
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Cite antu [b]UITM   Fri 19 Aug 22:41

power tuh zaman sekalang punyes antu seh leh jawab lak orang ckap haha ader hati kew nak jadik tok bomoh ur memba tuh,? :p Laughing

_________________
..u'.stold.myheart.away.so.i.took.urs.as.a.souvenir..
Back to top Go down
View user profile
poOhbear
Super!! MEmang terer lah orang nie
avatar

Number of posts : 457
Localisation : -straight out the land of sinners-
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Cite antu [b]UITM   Fri 19 Aug 22:44

udah lah tuh deniel gwe takot bangat nie tak tido mlm nampaknyer abis ah antu afiz p bilik ieqa ajak teman haha :p

_________________
..u'.stold.myheart.away.so.i.took.urs.as.a.souvenir..
Back to top Go down
View user profile
abcdenial
Terer nyer! Dah banyak post!
avatar

Number of posts : 86
Localisation : Malaysia
Registration date : 2005-08-19

PostSubject: Re: Cite antu [b]UITM   Fri 19 Aug 22:48

ahahah seram ke biasa saje lek la baru sikit Smile
then bwat ape bukak topic ni kalau tak post cite antu~!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/abcdenial
soft@brown
Super!! MEmang terer lah orang nie


Number of posts : 132
Localisation : fauconnire
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Cite antu [b]UITM   Sat 20 Aug 19:19

energizer jerk?huhu ,ingt kan kuasa batin lol

_________________
Back to top Go down
View user profile
~Nina~
Super!! MEmang terer lah orang nie
avatar

Number of posts : 406
Localisation : mane ekk?...ntah..lupe ahh..
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: oitt   Sat 20 Aug 19:30

oitt!!!!!!!!!!UITM shah alam?...university kakak nina!!!!!!!!!!!!nasib baik tahu citer ni lepas die dah x belaja kat situ dah..phew...
Back to top Go down
View user profile
~Nina~
Super!! MEmang terer lah orang nie
avatar

Number of posts : 406
Localisation : mane ekk?...ntah..lupe ahh..
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: lol   Sat 20 Aug 19:33

hahaha...lawaksss jexx citer ni...haaa..ingt kan takot..
Back to top Go down
View user profile
GurL-FriDay
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1055
Localisation : city of angels.
Registration date : 2005-08-13

PostSubject: Re: Cite antu [b]UITM   Sat 20 Aug 19:33

hehehe.
kak syaz ek nina?
ahaks.
tp kat situ bukan ke mmg byk antu?
lol.

_________________
- CorPse BriDe -



- MESS WITH THE BEST, DIE LIKE THE REST -
Back to top Go down
View user profile http://gurl-friday.fotopages.com
~Nina~
Super!! MEmang terer lah orang nie
avatar

Number of posts : 406
Localisation : mane ekk?...ntah..lupe ahh..
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: heh   Sat 20 Aug 23:12

xdew pon die citer...huuhu...yg banyak monyet adew ahh
Back to top Go down
View user profile
GurL-FriDay
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1055
Localisation : city of angels.
Registration date : 2005-08-13

PostSubject: Re: Cite antu [b]UITM   Sat 20 Aug 23:16

ye ekS?
tahla.
saye dgr cite dr kekawan jew.
=P

_________________
- CorPse BriDe -



- MESS WITH THE BEST, DIE LIKE THE REST -
Back to top Go down
View user profile http://gurl-friday.fotopages.com
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Cite antu [b]UITM   Sat 20 Aug 23:24

Hantu pun pakai Baterie! Patut lah dia orang tak payah makan pun hidup.

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
GurL-FriDay
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1055
Localisation : city of angels.
Registration date : 2005-08-13

PostSubject: Re: Cite antu [b]UITM   Sat 20 Aug 23:25

haha!
kalau antu tu da abes battery tayah la ganti battery baru sbb nanti sme org takuts!

_________________
- CorPse BriDe -



- MESS WITH THE BEST, DIE LIKE THE REST -
Back to top Go down
View user profile http://gurl-friday.fotopages.com
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Cite antu [b]UITM   Sat 20 Aug 23:31

Imagine, hantu pocong masuk shopping centre nak beli baterie baru! Pengsang orang kaunter!!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
GurL-FriDay
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1055
Localisation : city of angels.
Registration date : 2005-08-13

PostSubject: Re: Cite antu [b]UITM   Sat 20 Aug 23:33

hahahaha!!
sme org bertempiaran lari cam org gilew!!!

_________________
- CorPse BriDe -



- MESS WITH THE BEST, DIE LIKE THE REST -
Back to top Go down
View user profile http://gurl-friday.fotopages.com
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Cite antu [b]UITM   Sat 20 Aug 23:34

hahaha!!! Terus tak payah bayar lah!! Orang semua belah!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
GurL-FriDay
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1055
Localisation : city of angels.
Registration date : 2005-08-13

PostSubject: Re: Cite antu [b]UITM   Sat 20 Aug 23:35

tuh laa.
bankrupt tross!!

_________________
- CorPse BriDe -



- MESS WITH THE BEST, DIE LIKE THE REST -
Back to top Go down
View user profile http://gurl-friday.fotopages.com
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Cite antu [b]UITM   Sat 20 Aug 23:38

hahaha!! Sekarang ramai lah hantu pocong pergi beli baterie Enegizer.

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
GurL-FriDay
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1055
Localisation : city of angels.
Registration date : 2005-08-13

PostSubject: Re: Cite antu [b]UITM   Sat 20 Aug 23:42

hahaha.
ye laa tuh.
ngarut jew.

_________________
- CorPse BriDe -



- MESS WITH THE BEST, DIE LIKE THE REST -
Back to top Go down
View user profile http://gurl-friday.fotopages.com
poOhbear
Super!! MEmang terer lah orang nie
avatar

Number of posts : 457
Localisation : -straight out the land of sinners-
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Cite antu [b]UITM   Sun 21 Aug 0:13

haha syot jerk :p batery charge kan adew :p mcm kereta tamiya lak lol Twisted Evil

_________________
..u'.stold.myheart.away.so.i.took.urs.as.a.souvenir..
Back to top Go down
View user profile
GurL-FriDay
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1055
Localisation : city of angels.
Registration date : 2005-08-13

PostSubject: Re: Cite antu [b]UITM   Sun 21 Aug 0:31

durh.
kalau cam kete tamiya mesti die laju gilewskin!!!

_________________
- CorPse BriDe -



- MESS WITH THE BEST, DIE LIKE THE REST -
Back to top Go down
View user profile http://gurl-friday.fotopages.com
Luqman
Rang: Administrateur
avatar

Number of posts : 1712
Age : 26
Localisation : Ikut suka hati aku lah
Registration date : 2005-08-10

PostSubject: Re: Cite antu [b]UITM   Sun 21 Aug 12:54

kalau macam kereta mini 4WD ( tamiya ) dia tak payah lompat dah! Dia boleh jalan! haahha!

_________________
Special Thanks for zaim and kak fiqah sebab tolong kita buat forum nie Wink
Back to top Go down
View user profile http://malaydifrance.forumactif.com
GurL-FriDay
Hyper User!!!
avatar

Number of posts : 1055
Localisation : city of angels.
Registration date : 2005-08-13

PostSubject: Re: Cite antu [b]UITM   Sun 21 Aug 13:19

haha.
tuh laa.
jalan jew tayah lompat.
hahahaa.
but i still hate pocongs even if it walks or floats cuz its CREEPY!!!

_________________
- CorPse BriDe -



- MESS WITH THE BEST, DIE LIKE THE REST -
Back to top Go down
View user profile http://gurl-friday.fotopages.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Cite antu [b]UITM   

Back to top Go down
 
Cite antu [b]UITM
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malay Kids In France :: .:All:. :: Cerita Hantu!-
Jump to: